INDSATS

BUGHIs værdisæt bygger på narrativ og systemisk tænkning, og tager afsæt i troværdighed, ansvarlighed og nærværende relationer. Vi arbejder i et miljø, der i høj grad er præget af nysgerrighed og gensidig respekt samt et anerkendende, konstruktivt og udviklende samspil med alle involverede parter.

BUGHI arbejder udfra et relationsorienteret perspektiv som en essentiel forudsætning for konstruktiv forandring og vi tror på at udfordring er et fantastisk udgangspunkt for forandring. Vi tager afsæt i fortiden for, at blive bedre i fremtiden.

BUGHI løser opgaver der berør sig på faglig støtte med fokus på udviklingspotentiale. BUGHI samarbejder i individuelle forløb om, at udvikle evner og færdigheder samt motivere til bl.a. skole/uddannelse, job og anden aktivitet.

Vi betragter overenstemmelse mellem ydre og indre liv samt en økonomisk egenansvarlig tilværelse som ambition for den enkelte. Vi kan være med til, at spotte værdifuld styrke og ressourcer hos den enkelte, se udviklingspotentiale samt støtte og guide den enkelte i konstruktiv retning.

BUGHI arbejder med personlig, social og faglig udvikling, motivering til eksempelvis udredning, botræning og forøge eller fastholde livskvaliteten hos den enkelte. Vi har også erfaring med lettere misbrug, kriminalitetstruede, fra døgnbehandlingsområdet og socialpsykiatriske udfordringer. Vi laver en håndholdt indsats med den enkelte i centrum og gerne som meddefinerer af udfordringspunkter og udviklingsperspektiv. Vi forholder os ydmyge overfor med anerkendelse af at den enkelte er ekspert i eget liv. Vi arbejder ofte gennem et konstruktivt udviklende fælles tredje, også gerne defineret sammen med den enkelte og altid i et reflekterende perspektiv.

 

BUGHI kan varetage opgaver både indenfor det offentlige og private erhverv.

Vi tilbyder døgnberedskab og betragter tværfagligt samarbejde som en stærk ressource.